Lizzy's Creations

Voor al uw bloemengroeten! We staan 6 dagen per week met een gemotiveerd, creatief en vakkundig team voor u klaar om al uw bloemengroeten te verzorgen.

Service

Bloemwerk

Afscheidsbloemwerk

Ook bij moeilijke en verdrietige momenten in het leven worden bloemen gegeven.
Nabestaanden kunnen hun gevoelens uiten met bloemen en vaak is het ook de wens van de overledene.
Wij proberen u in deze moeilijke periode zo goed mogelijk bij te staan,
door het door u gewenste rouwbloemwerk netjes en op tijd te verzorgen.
U kunt ons boek met foto's van rouwbloemwerk altijd even mee naar huis nemen om in alle rust een keuze te maken. 
Indien U dit wenst komen wij bij u huis langs om het afscheidsbloemwerk te bespreken.
Mail:[email protected] of bel:0638753849

Trouwbloemen

Bij het uitzoeken van een bruidsboeket ga je als bruidegom natuurlijk niet over één nacht ijs. Het gaat immers om jouw persoonlijke cadeau dat je meeneemt en aan je bruid overhandigt als je haar op gaat halen. Misschien wel uit haar ouderlijk huis. Daarom besteed je er graag alle aandacht aan. Ga je trouwen, dan hoort een bruidsboeket er gewoon bij. Maar - en hier richten we ons speciaal tot de bruidegom - waar moet je allemaal aan denken als je bij de bloemist binnenstapt om een bruidsboeket uit te zoeken? Van welke bloemen houdt ze? Van welke kleur(en)? Welke vorm? Voor de vrouw van jouw dromen!


Zakelijk abonnement

Begroet uw bezoekers met een mooi boeket in de entree, bijvoorbeeld op de receptiebalie. Fleur uw vergaderruimte op met fel gekleurde of juist ingetogen boeketten. Mooie bloemen in de directiekamer zorgt voor een aangename sfeer en het ruikt lekker.

Een mooi boeket is een blikvanger die direct de aandacht trekt van iedere bezoeker. De boeketten benadrukken dat uw organisatie gevoel heeft voor sfeer, voor detail en zo de meerwaarde onderkent van een verzorgde ontvangst.

Het bloemenabonnement kan wekelijks worden geleverd in telkens bijpassende vazen.

Vraag om meer informatie

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.
Het trouwseizoen is in volle gang!!¿¿ Wij zullen u met veel passie helpen bij het vinden van de perfecte bloemen die bij u passen om "de dag" speciaal te maken. Bij Lizzy's Creations is er een ruim assortiment met mooie en unieke bloemen. Met veel zorg stellen we de mooiste boeketten voor u samen. Gespecialiseerd in bruidswerk en rouwwerk met een passend en persoonlijk advies. Bij ons kunt u ook terecht voor bedrijfsarrangementen. [email protected] of bel/whatsapp:0638753849